Slagerij

DE PARTYPAN

  • Dit  is een elektrische pan die wij voor u gaan vullen met ambachtelijke lekkernijen zoals spareribjes, gehaktballetjes, minisate, kipkluifjes, kippenboutjes, kipvleugeltjes, wraps , spekblokjes of pulled porc. Al deze gerechtjes zijn voorgegaard zodat u ze alleen maar hoeft op te warmen. U kunt kiezen uit 6 gerechten per pan. Vraag naar de mogelijkheden!
  • Wij kunnen er indien u wenst  salades sauzen stokbrood en kruidenboter bijleveren zodat u een gevarieerd buffet heeft staan. Ideaal voor ieder feest en zeker voor een kinderfeestje. Prijs is € 5,95 per persoon hiervoor krijgt u ongeveer 10 hapjes per persoon. De prijzen voor complete panbuffetten zijn op aanvraag. Wij leveren vanaf 4 personen. Wilt u meer over de mogelijkheden met de Partypan weten kom dan naar onze slagerij en wij leggen het u graag uit. Heeft u geen tijd dan kunt u ook via de mail informatie opvragen en/of bestellen.
  • Wij willen graag uw bestelling minimaal drie dagen voor uw feest binnen hebben. Het gebruik van de pan is gratis maar u betaalt € 25,00 borg die u contant terugkrijgt wanneer u de pan schoon terugbrengt!
0
Winkelmand